Stampin’Up! Happy mail swap

Een paar collega demonstratrices hebben een leuke Facebook groep opgericht, online stampin’party. Daarop organiseren ze vanalles ter inspiratie. Zo heb ik mij deze maand opgegeven voor de  happy mail swap.

Hierbij is het de bedoeling om een kaartprojectje te maken zoals je in een beschrijving toegestuurd krijgt. De kleurstelling en stempels kan je zelf verzinnen. Vervolgens stuur je de kaart naar je swap partner.

Het projectje heet een platform kaart. Je kunt hem opgevouwen versturen en uitgevouwen neerzetten. Toen ik de beschrijving zag was ik nog niet overtuigd dat me het in 1x ging lukken, maar het viel mee.

stampin up, wrapped in warmth stempel, candy cane lane designpapier, kerst kaart, christmas, dospiration

Ik heb gebruik gemaakt van het Candy cane lane design papier en wrapped in warmth stempels. Beiden uit de najaarscatalogus. Ook heb ik de layering circles framelits gebruikt met de Big shot. Ik heb deze framelits nog niet zo lang, maar wel al erg vaak gebruikt! Ideaal!

De tekst stempel heb ik 2 kleuren gegeven door de stempel zelf in te kleuren met de Stampin’write markers en vervolgens op papier af te drukken. Wist je dat je in de najaarscatalogus ervoor kunt kiezen om enkele kleuren los te bestellen, in tegenstelling tot de jaarcatalogus? Daar in zijn enkel complete kleurseries te koop van de Stampin’write markers.

stampin up, wrapped in warmth stempel, candy cane lane designpapier, kerst kaart, christmas, dospiration

Het lint het ik vastgezet met dubbelzijdig tape. Ik wilde eigenlijk nieten, maar dat lukte niet. Je hoeft er verder niet aan te trekken, dus is tape ook stevig genoeg.

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren! Mochten jullie verzoekjes hebben, wat jullie graag zouden willen terug zien op mijn blog, laat het gerust weten! Je kunt mij mailen op dospiration@gmail.com

Groetjes

Dominique

Geef een reactie