Stampin’Up! Hey chick

Hey, leuk dat je weer mee kijkt! Sorry, normaal gesproken post ik op woensdag, maar deze week liep dat in het honderd. Daarom nu alsnog!

Dat de Hey chick stempels een groot succes zijn deze sale-a-bration periode is niet te ontkennen. Woensdagavond had ik er zelfs een privé workshop mee.

We maken onder andere dit schattige paas kaartje. Als je de eitjes een vrolijk tintje geeft passen ze perfect in het voorjaarsthema Pasen.

Ik heb de eitjes met behulp van de Stamp-a-ma-jig netjes op een rijtje gezet, met Stazon inkt. Deze inkt heeft als voordeel dat hij watervast is. Ik heb de eitjes gekleurd met de aqua painter en inkt uit de inktpad.

Misschien waren jullie het vergeten, maar er zijn een aantal Nederlandse sets en dit is er eentje. De tekst komt uit de set Nederlandse sentimenten. Je kunt hem in de catalogus zien, maar dan in het Engels. Maar er zitten teksten in voor elke gelegenheid, van Pasen tot pakjesavond en pensioen tot geboorte. Het zijn vrij kleine teksten. Deze tekst stond achter elkaar, maar ik heb hem in 2 stappen gestempeld. Eerst het eerste woord met een stampin’write marker gekleurd en gestempeld, vervolgens schoongemaakt en hetzelfde herhaalt met het tweede woord. Die heb ik eronder gestempeld. Vervolgens met de cirkel pons uitgestanst.

Wil jij ook een prive workshop organiseren? Heb je een favoriete stempel set of thema wat je centraal wilt stellen? Neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden! Een privé workshop is al mogelijk vanaf 2 personen.

Groetjes

Dominique

Geef een reactie