Stampin’Up! Hey chick deel 2

Eerder heb ik jullie al een kippie laten zien uit de nieuwe Sale-a-bration stempelset Hey chick. Ik vind deze set zoooo leuk!

Er zit uiteraard ook een ei stempel bij, want tja ‘een ei hoort er nou eenmaal bij’ 😉 En dat eitje inspireerde mij tot een klein baby kaartje.

stampin up hey chick, hello baby, tin of cards, dospiration, egg, ei, baby kaartje

Om het eitje iets meer diepte te geven heb ik met een blenderpen en de kleur smokey slate een schaduw randje aangebracht. De tekst Hello baby komt uit de stempelset Tin of cards. Het hartje heb ik gestanst met behulp van de confetti hearts borderpunch. Die geeft in verschillende maten kleine hartjes. Die gebruik ik vaker als decoratie op een kaartje. Love is in the details!

stampin up hey chick, hello baby, tin of cards, dospiration, egg, ei, baby kaartje

Ben jij ook nieuwsgierig wat er in de nieuwe voorjaarscatalogus staat en welke producten je gratis kunt krijgen (bij besteding van €60,-) tijdens de sale-a-bration periode? Ik presenteer ze graag aan je op donderdag 5 januari tijdens de Sale-a-bration party! Hoe en wat vertel ik binnenkort, dus blijf mij volgen!

Voor nu wens ik jullie een fijne pakjesavond!

groetjes

Dominique

Geef een reactie