Stampin’Up! Hey chick deel 3

In de serie met de Hey chick stempels heb ik nog een eenvoudig, maar oh zo leuk kaartje voor jullie! Je kunt deze stempels gratis krijgen vanaf 4 januari tijdens de Sale-a-bration periode. Die loopt van 4 januari t/m 31 maart 2017.

Gedurende deze 3 maanden mag je bij besteding van (iedere) €60,- een gratis product kiezen uit de actiefolder. En dat zijn geen suffe gratis producten, maar juist SUpergave! Want zeg nou zelf, die kippies zijn toch ontzettend leuk!!?!

stampin up hey chick sale-a-bration, salabration, gratis stempel, kip, Incolor 2016-2018, clean and simple, bakerstwine, verjaardag, dospiration

Dit kaartje heeft een witte basis en daarop heb ik een stukje design papier geplakt uit het In color 2016-2018 design paperstack, Peekaboo peach. Achter het design papier heb ik een stukje zwart bakers twine laten lopen, met daaraan een mini labeltje uit de Tags en labels framelit dies voor de Bigshot. De kippetjes heb ik op elkaar gezet met behulp van de Stamp-a-ma-jig. Een handig instrument als je je stempels wilt uitlijnen! Ik heb op Youtube een filmpje opgezocht, zodat je een beeld krijgt wat het is. Klik hier om het filmpje te bekijken.

stampin up hey chick sale-a-bration, salabration, gratis stempel, kip, Incolor 2016-2018, clean and simple, bakerstwine, verjaardag, dospiration

Stel je voor dat je vanaf 4 januari de materialen zou bestellen die ik gebruikt heb, dan heb je de set Hey chick GRATIS!

Incolor paperstack €26.75

Tags en labels framelit dies €33,-

bakers twine zwart €3,75

Totaal: €63,50

p.s. mocht je ook nog interesse hebben in de Stamp-a-ma-jig, die kost €14,50 😉

 

Workshops 2017

Verder wilde ik nog met jullie delen dat mijn nieuwe workshop overzicht voor 2017 weer online staat!

Ik heb getracht er een gevarieerd aanbod van te maken van kaarten tot doosjes tot project life en home deco. Mocht je toch nog iets missen of zelf een workshop bij jou thuis willen organiseren, vraag het gerust! Niks is zo leuk als iets in opdracht verzinnen!

Tot woensdag, dan zie je weer een nieuw projectje.

groetjes

Dominique

 

Geef een reactie