Stampin’Up! Hoe gaat het met je?

Hoe gaat het met je? Dat is de tekst uit de set Beste vrienden die ik stuurde aan verschillende klanten. Waarom? Nou ten eerste omdat echte post zoveel leuker is! En omdat het bij sommige al een tijd geleden is, dat ik ze gezien en gesproken heb. Kortom ik vond het tijd voor een kaartje.

Daar komt bij dat ik ook vind dat ik mijn design papier eens wat meer moet gebruiken. Dat resulteerde in deze reeks kaartjes in de Incolor Lovely lipstick. Een intens roze rode tint, echt zoals een lipstick. Uiteraard had ik net niet genoeg om allemaal identieke kaartjes te maken. Maar een kleine variatie misstaat niet!

In de kast kwam ik de set Oh so Eclectic tegen en die vind ik nog steeds onwijs gaaf! Zonde om daar te laten staan. En samen met de bijpassende dies een perfecte combinatie.

Stuur jouw kaart!

Het kaartje is niet moeilijk, kan jij hem namaken? Show hem dan op mijn Facebook pagina of stuur hem naar mij op, zodat ik hem daar kan delen. Heb jij ook weer een goed excuus om echte post te versturen en ik om uit te kijken naar mijn brievenbus šŸ˜‰

Mijn adres:

Frans Halsstraat 40

3351 VE Papendrecht

 

groetjes,

Dominique

Geef een reactie