Stampin’Up! Home deco paneel

Vlinders, hartjes en roze, die stonden gisteren centraal tijdens de Creatieve harten teamdag. Een geweldige combinatie als je het mij vraagt!

Er waren door verschillende teamleden een workshop projectje voorbereid. Dit prachtige home deco bord is naar het idee van collega Berdien Weideveld. Zij had een prachtige variatie gemaakt met hartjes. Ik zou ik niet zijn, dus heb ik er een eigen twist aan gegeven 😊

Ik had zin in hartjes en vlinders! Ik heb gebruik gemaakt van het sale-a-bration design papier. Als je daar ook je oog op hebt laten vallen, raad ik je aan om het snel te bestellen! De voorraad gaat namelijk erg hard en op=op.

Een klein cadeau doosje van Caroline van der Straaten gaf me inspiratie voor dit paneeltje.

Naast de vlinder duet pons heb ik de stansen gebruikt uit de Be mine stansenset. Dat is zo’n leuke stansenset! Er zitten mooie gedetailleerde stansjes in met stikrandjes, sierrandjes, bloemetjes en natuurlijk heel veel verschillende hartjes.

Naast het home deco paneel maakte ik ook nog een doosje met een bijzonder cadeautje. Deze mocht ik aan iemand geven die wel een steuntje in de rug kon geven. En ik denk dat ik wel weet aan wie ik het geef. Maar dat is nog eventjes een verrassing!

Workshop

Aanstaande zaterdagochtend heb ik nog plek op de workshop waarin we ook met hartjes aan de slag gaan, de Valentijn workshop. En ik weet zeker dat hartjes niet alleen met Valentijnsdag leuk zijn, ze kunnen namelijk altijd voor heel veel gelegenheden. Laat je verrassen en doe gezellig mee! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar dospiration@gmail.com De kosten bedragen €15,- per persoon.

Zie ik je zaterdag?

Groetjes,

Dominique

2 comments

Geef een reactie