Stampin’Up! Home deco

Van het voorjaar had ik bij de Action leuke houten onderzetters gekocht. Het leuke hieraan was dat ze net als een fotolijstje een venster hebben. Toen had ik een achtergrond gemaakt met de voorjaarsproducten. Nu de kerst steeds dichterbij komt heb ik deze onderzetters in kerststemming gebracht. stampin up onderzetters kerst

Ik heb de witte variant gemaakt met de sleighride edgelits. Dit is een stans voor de Bigshot die een leuk rand tafereeltje maakt. In dit geval huisjes op een heuvel. Ik heb het aangekleed met de bijpassende stempels Jingle all the way. Deze 2 producten zijn te koop zolang de seizoenskaart catalogus geldig is.

stampin up onderzetters kerst

De donkere variant heb ik aangekleed met stempels uit de set Wonderland. De dennebomen uit deze set vind ik zo mooi en tijdloos trouwens. Ik heb ze met de kleur Mossy meadow gestempeld, een mooi diepe donkergroen. Een strookje design papier, het gouden draad dat in de seizoenscatalogus staat en klaar is Klara!

stampin up onderzetters kerst

Wil je ze eens van dichterbij bewonderen of met de genoemde stempels wat maken? Dat kan tijdens de kerst workshop zaterdag 21 november. Geef je snel op via dospiration@gmail.com

Heb je liever je eigen exemplaar, dan kan je hem met de verzamelbestelling van aanstaande maandag 16 november mee bestellen!

Groetjes Dominique

Geef een reactie