Stampin’Up! Honeycomb happiness

In de Sale-a-bration periode kan je een gratis stempelset of ander item verkrijgen bij iedere €60,- die je besteld aan Stampin’Up! producten. En laat er nou een onwijs schattige stempelset tussen zitten!

Hij heet Honeycomb happiness. Hij bevat een uber schattig kuikentje, ijsje en ballonnetje. Ik heb deze 3 kaartjes gemaakt met deze set. Want ik moest alle 3 de figuurtjes uitproberen 😉

Stampin up honeycomb happiness

Ik heb daarbij het nieuwe Birthday bouquet design papier gebruikt. De kleuren Mint macaron, Blushing bride en Whisper white is een mooie combinatie.

stampin up honeycomb happiness

Als eerste het kuikentje. Ahhhh lief he! Ik zie hem al op een kaartje voor Pasen of babykaartje verschijnen, maar ik heb hem nu onschuldig vanuit een venster laten gluren. In deze kaart heb ik best een aantal ponsen gebruikt. De tekst is geponst met de word Window pons. De cirkels heb ik gemaakt met de 2 inch en 2 1/2 inch cirkelpons. Het was een beetje gokken hoe ze uitlijnden, maar ziet er prima uit! Wat bloemetjes geponst uit Blushing bride cardstock en meer heeft hij niet nodig, nou oke, en een rhinestone glittertje natuurlijk.

IMG_20151228_220458 stampin up honeycomb happiness

Als tweede de ballon. Ik heb hem ingekleurd met een blenderpen en toen die droog was heb ik nog Wink of Stella toegevoegd. Dit is gewoon een stift met kwastje met glimmer substantie. En eindelijk is het gelukt om het goed op de foto te krijgen! Het geeft een subtiele glans over je afbeelding. Ook hier heb ik het Bouquet design papier gebruikt. Op 1 van de prints stonden al ballonnen, leuke combi dacht ik zo.

stampin up honeycomb happiness sale-a-bration

stampin up honeycomb happiness sale-a-bration

En dit is de derde kaart. De ijsjes! Ik heb ze aangekleed met de honeycomb embellishments. Zo schattig effect! En ja, ik zou ook niet weten hoe ik deze kaart ga vesturen zonder ze te pletten 😉 Dus dat doe ik dan ook maar niet, ik geef hem wel persoonlijk! De tekst is afkomstig uit de stempelset Party with cake, ook een nieuwe stempelset uit de voorjaarscatalogus. Iets anders nieuws wat ik gebruikt heb op deze kaart is het Glimmer paper, dat is naast goud/zilver/wit nu ook in de kleur Blushing bride te verkrijgen! Heerlijk!

Als ik deze kleurtjes zie krijg ik echt weer zin in het voorjaar, ondanks dat het nog niet echt winter is geweest. Maar mij hoor je niet klagen, ik geniet er nu al van!

*************************************
Aanstaande dinsdag begint de sale-a-bration periode. Vandaar mijn sale-a-bration party op woensdag. Dat is ook de dag dat er weer een verzamelbestelling de deur uit gaat. Wil je wat bestellen uit de nieuwe catalogus? Je vind hem online of kan je eigen exemplaar komen halen. Opsturen is ook een optie, tegen vergoeding van de verzendkosten valt hij bij je op de deurmat!

Geef een reactie