Stampin’Up! I love christmas washi tape

Van washi tape heb je nooit genoeg! Zo heb ik natuurlijk een kerstvariant besteld, presents en pinecones. Eerlijk gezegd moet ik bekennen dat ik het maar mondjesmaat gebruik…dat vind ik dan weer zonde ofzo?! Ze zijn zo mooi om naar te kijken, kleine hebbedingetjes.

Maar goed, met dit kaartje heb ik ze wel gebruikt! Ze vormen de achtergrond van dit kaartje.

stampin up, washi tape, perpetual calender, december, chrismats, kerts kaart, mini jingle bells, mini belletjes

Ken je trouwens al de layering squares en circles? Dat zijn nieuwe stansjes voor de Bigshot, in een woord IDEAAL! Die heb ik nu al zo vaak tevoorschijn getoverd. Het hartje is geponst met de Sweetheart punch.stampin up, washi tape, perpetual calender, december, chrismats, kerts kaart, mini jingle bells, mini belletjes

De ‘december’ tekst komt uit de Perpetual calender stempelset. Een set die ik al bijna vergeten was. Daar zie je binnenkort meer van voorbij komen! Want hij is eigenlijk hartstikke leuk om eenvoudig kaartjes mee te maken. Met de stempels die erin zitten heb je een mooie achtergrond in een handomdraai! Een setje mini jingle bells maakt het plaatje af.

stampin up mini jingle bells, €5,50, autumn winter catalogue, najaarscatalogus

 

Zelf aan de slag?

Op 26 oktober organiseer ik weer een koffie en kaart workshop. Wil je kennis maken met mij of de producten van Stampin’Up! zelf uitproberen? Geef je dan nu op voor deze ochtend. We maken samen een prachtig kaartje met de Perfect pines set. Voor slechts €7,50 heb je een heerlijk ontspannen ochtendje!

img_20161015_115856

Je kunt je opgeven via Dospiration@gmail.com of via de link bovenin het menu op workshops en meld je online aan. Ik hoop je snel te zien!

groetjes

Dominique

Geef een reactie