Stampin’Up! #imbringingbirthdaysback

Hip en trending is de beweging, opgestart door Shannon West van Stampin’Up!, #imbringingbirthdaysback. Je herkent het vast wel, als iemand jarig is, is een berichtje op Facebook of via Whatsapp zo verstuurd.

Maar laten we eerlijk zijn… het blijft toch leuker om een envelop op de deurmat te ontvangen. En al helemaal als er een zelfgemaakte kaart in zit! Gewoon het feit dat iemand de moeite heeft genomen om iets voor je te maken en op te sturen, speciaal voor jou…dat blijft bijzonder.

***

Dus daarom doe ik mee aan deze beweging en verras ik je graag met een zelfgemaakte kaart op jouw verjaardag! Stuur me jouw adres en verjaardag, via dospiration@gmail.com, dan krijg jij van mij een kaart!

***

En toen bedacht ik mij…er zijn vast meer mensen die dat leuk vinden om te doen. Maar vind je het lastig om al die kaarten te verzinnen, laat staan te maken? Dan organiseer ik toch gewoon een workshop?!

 

Workshop #imbringingbirthdaysback

Maak 15 verjaardagskaarten incl. envelop! Ben je niet zo creatief? Geen nood, alles is voorbereid en eenvoudig na te maken.

Kosten: €25,-

Datum: donderdag 17 maart, 19.00-22.00 uur

Minimaal aantal deelnemers 5

Geef je hier op!

Geef een reactie