Stampin’Up! In de ban van…

In de ban van Balmy blue! Ken je deze nieuwe kleur al? Ik heb hem onlangs ontdekt. En ik vind deze zacht blauwe kleur prima passen bij deze kerstkaartjes.

Het eerste kaartje heb ik met een kerstset Nothing sweeter en de embossing folder Softly falling gemaakt. Sneeuwvlokjes en blauw doen het in mijn ogen altijd goed. Ik heb de vlokjes in 2 kleuren gestempeld, balmy blue en granite grey. En omdat ik dat nog niet genoeg vond, besloot ik er ook uit vellum nog een paar te stansen.

En samen met een glinstertje was het plaatje compleet!

Het tweede kaartje heb ik met de set Wild about you gemaakt. Ik dacht een beertje kan ook met kerst! Ik wilde er eigenlijk een ijsbeer van maken, maar kon het niet nalaten om hem licht bruin te kleuren. Ik heb hem niet heel netjes ingekleurd, want bedacht me achteraf dat de inkt niet watervast was. Maar het misstaat niet toch?!

Welke van de twee vind jij het leukst? Laat je reactie achter onder dit bericht!

groetjes,

Dominique

2 comments

  1. Rian says:

    Allebei leuk. Het grof gekleurde beertje vind ik wel wat hebben hoor. Ik hou daar wel van. grappig ook hoe je de achtergrond hebt gebruikt. Ikzelf ben altijd geneigd om de stippels aan de zichbare zijde te doen en jij hebt het andersom gedaan. Ga ik zeker ook eens doen.

Geef een reactie