Stampin’Up! Incolors 2014-2016

Zoals elk jaar, nemen we ook dit jaar, per 31 mei weer afscheid van een set Incolors (2014-2016). Dit zijn 5 op elkaar afgestemde kleuren uit de catalogus. Deze keer zeggen we gedag tegen Blackberry bliss, Lost lagoon, Hello Honey, Tangelo twist en Mossy meadow.

Mocht je fan zijn (een)van deze kleuren wacht dan niet te lang om nog artikelen te bestellen, want de ervaring leert dat ze alleen verkrijgbaar zijn zolang de voorraad strekt. En het gaat vaak erg hard! Bij voldoende animo vind er 4 april een verzamelbestelling plaats en anders sowieso 6 mei. Uiteraard kan je altijd eerder bestellen, houd dan rekening met €5,95 verzendkosten. Het pakketje wordt bij je thuis afgeleverd.

Hier vind je een overzicht van alle kleuren en de accessoires die ervan verkrijgbaar zijn. Het designpapier waar deze kleuren in voorkomen komt ook te vervallen per 1 juni 2016.

Deze diashow vereist JavaScript.

Ik vind het jammer om Lost lagoon te laten gaan. Het is een mooie subtiele blauw, die makkelijk te combineren valt. Welke kleur is jouw favoriet?

Laat wat van je horen en schrijf je reactie onder dit bericht!

groetjes,

Dominique

 

Geef een reactie