Stampin’Up! Incolors 2018-2020 de vergelijking

Mag ik jullie voorstellen aan de nieuwe Incolors 2018-2020!

Ik moest ze eerst van dichtbij zien om ervan overtuigd te zijn dat ze echt verschillend zijn, ten opzichte van de huidige kleuren. Daarom in dit bericht de vergelijking! Maar eerlijk is eerlijk, ik had het nooit zo mooi kunnen weergeven zoals Brian King dat heeft gedaan heeft. Dus heb ik zijn afbeeldingen geleend zodat jullie de vergelijking met andere bestaande kleuren goed kunnen zien. Overigens is het kaartje gemaakt met de bloemen uit de Share what you love stempelset.

Laat ik beginnen met Pineapple punch. Ik dacht dat lijkt wel Daffodil delight. Maar de Pineapple is feller van kleur.

De Lovely lipstick is een rood waarvan ik dacht, dat lijkt wel Real red. Maar nee, het is rood met een fuchsia roze tint erdoorheen. Echt met recht een lipstick kleur!

Grapefruit grove zag ik als vervanger van de vertrekkende incolor Peekaboo peach, maar deze kleur is echt donkerder en warmer.

Bleuberry bushel is een mooie heldere donkerblauwe kleur. Ik heb hem vergeleken met dapper denim, maar die is echt een stuk donkerder. Ik kon eigenlijk geen andere kleur vinden om hem mee te vergelijken. Hij doet me denken aan het blauw wat je in Lego terugziet.

Call me clover is de nieuwe groentint. Een frisse voorjaarsgroen, groen als gras! Ik vond het lastig een vergelijking te doen met deze tint. Wellicht met Garden green, omdat dit ook een wat heldere donker groen is.

Wat vind jij van de nieuwe Incolors? Als je nieuwsgierig bent naar alle nieuwe producten in de jaarcatalogus, je kunt hem gratis verkrijgen.

Bestellen?

De eerste zondag van juni gaat er weer een verzamelbestelling uit en zijn alle nieuwe producten te bestellen. Wil je al eerder aan de slag met de Incolors? Dat kan. De inkt kussens zijn namelijk nu al te bestellen! Mail je bestelling naar dospiration@gmail.com en ik maak je bestelling in orde voor je.

 

groetjes,

Dominique

Geef een reactie