Stampin’Up! Jar of love christmas

Dat de jar of love een leuke shakercard maakt, heb ik al eens laten zien. Dit keer heb ik hem gevuld met de micaflakes uit de catalogus. Het is net een potje sneeuw. De tekst “Keep warm and snuggle up” vond ik daarbij wel toepasselijk. Hij komt uit de set Wrapped in warmth, uit de nieuwe najaarscatalogus.

stampin up, wrapped in warmth, kerst, jar of love shakercard, schudkaart, perfect pines, dennenappel, dennentak, made by dospiration

Heb jij de najaarscatalogus al gezien? Wat is jouw favoriet?

Nee?! Heb je hem nog niet? Vraag hem dan aan via mij! Mail me op dospiration@gmail.com

stampin up, wrapped in warmth, kerst, jar of love shakercard, schudkaart, perfect pines, dennenappel, dennentak, made by dospiration

Deze schudkaart is opgebouwd uit diverse laagjes. Ik heb daarom als kaartbasis Thick whisper white gekozen. Dat is steviger dan Whisper white karton. Met het maken van schudkaarten moet je goed opletten hoe de lagen zijn opgebouwd en in welke volgorde je hem in elkaar zet. Mijn ervaring is dat ik nog wel eens wat correcties moest maken omdat ik de volgorde had omgedraaid šŸ˜‰

Ik heb op het potje de Perfect pines thinlits gebruikt om de takjes en de dennenappel mee te maken. Er zitten nog veel meer figuurtjes in de thinlits, dus die zal je zeker nog meer voorbij zien komen in mijn kerst creaties!

Ik vind het een geinig kaartje en de dames die de workshop Jar of love special hebben gevolgd waren ook erg enthousiast.

Vrijdag 7 oktober doe ik weer een verzamelbestelling. Je profiteert dan van een bestelling zonder verzendkosten, je haalt je bestelling bij mij thuis op. Bovendien heb je dan je spullen op tijd binnen om zelf aan de slag te gaan voor de kerst!

Bestellen kan natuurlijk altijd en je hoeft niet te wachten op een verzamelbestelling. Voor ā‚¬5,95 per bestelling wordt hij bij je aan de deur bezorgd.

Tot de volgende blog!

groetjes

Dominique

Geef een reactie