Stampin’Up! jar of love labels

Met de jar of love set kan je ook enorm schattige labels maken. Vandaag laat ik jullie er een paar zien!

Een label aan je kadootje maakt het geheel af, vind ik. Het liefst doe ik dit dan ook in dezelfde stijl of kleurstelling.

Stampin up, jar of love 2016-2017, cadeau labels, kado, bigshot

Stampin up, jar of love 2016-2017, cadeau labels, kado, bigshot

Bij de Action had ik een leuke pot met citronella kaars gekocht en zo’n leuke glazen mok. Ik heb er een paar leuke bijpassende labels bij gemaakt.Ā En toen had ik de smaak te pakken! Ik heb er nog 3 gemaakt, gewoon, altijd handig šŸ˜‰

Stampin up, jar of love 2016-2017, cadeau labels, kado, bigshot

Op dit label heb ik met goud embossingpoeder de deksel gestempeld en het hengsel. De vorm is uit aquarel papier gestanst, daardoor kon ik met de aquapainter lichtblauw water kleuren. Ooit heb ik uit China 1inch epoxy stickertjes besteld, die heb ik over de 1inch cirkel geplakt.

Stampin up, jar of love 2016-2017, cadeau labels, kado, bigshot

Stampin up, jar of love 2016-2017, cadeau labels, kado, bigshot

Bij deze heb ik het hartje uit de set gebruikt. Door een paar keer achter elkaar te stempelen, zonder opnieuw te inkten, krijg je een leuke variatie in kleur.

Stampin up, jar of love 2016-2017, cadeau labels, kado, bigshot

De laatste is er eentje met de groene sprietjes uit de set. Eenvoudig, maar erg leuk gecombineerd met een kraft kartonnen label.

Stampin up, jar of love 2016-2017, cadeau labels, kado, bigshot

Zijn jullie ook in love met de jar?? Laat je creaties zien op mijn Facebookpagina of bestel de set vanaf september zelf!

groetjes

Dominique

 

Geef een reactie