Stampin’Up! Kadootje

Mijn moeder was jarig en we hadden haar kadootje al uitgezocht. Deze hadden ze mooi ingepakt bij de winkel. Deze verpakking vormde de basis voor een bijpassend verjaardagskaartje.

Als basis heb ik kraft cardstock gebruikt. Ik twijfelde nog of ik zwart zou gebruiken als basis, maar was bang dat dan te ‘stoer’ zou worden in combinatie met cucumber crush groen. Over het kraft karton heb ik het Sale-a-bration botanicals vellum gebruikt. En met een washi tape vastgezet.

Stampin up, butterflies thinlits sale a bration vellum

Op het vellum heb ik Celebrate gestempeld met Versamark en vervolgens met zwart heat embossing poeder bestrooid en gesmolten met de heattool. De tekst heeft nu een mooie glans en ligt echt op het vellum.

Stampin up, butterflies thinlits sale a bration vellum

De vlinder komt uit de Butterflies thinlits stansen voor de Bigshot. Et voila! Meer heeft hij niet nodig…alhoewel er moet nog een envelopje bij. Lang leve de kant en klare enveloppen C6 Envelopes(106588), stempeltje erop ter decoratie en klaar.

 

Wil je nog wat bestellen?? Vanavond doe ik er weer een verzamelbestelling uit. Geef je wensenlijstje door via dospiration@gmail.com, uiterlijk 20.00 uur. Vergeet niet, vanaf €60,- kan je een gratis Sale-a-bration artikel uitkiezen!

 

Mag ik jullie nog een tip geven? Kijk vanaf morgenochtend ook op mijn blog. Dan is er weer een Bloghop! Thema is Valentijn, dus je ziet een hoop mooie (roze) creaties voorbijkomen van heel veel verschillende demonstratrices.

Built for Free Using: My Stampin Blog

Geef een reactie