Stampin’Up! Kerst inspiratie

Vandaag doe ik met ons team de Lovely stampers mee aan een Facebook hop. In deze hop showen we wat mooie kerst inspiratie!

Met de nieuwe najaarscatalogus is het weer moeilijk kiezen. Ik laat jullie vandaag en paar voorbeelden zien gemaakt met de set Peaceful Poinsettia. Een klassieke stempel van een kerstster.

Ik was eigenlijk met name gecharmeerd van de teksten. Mooi lettertype en formaat. Maar toen ik begon aan deze kaartjes, vond ik het heerlijk om weer eens relaxt te kleuren! Ik heb de bloemen ingekleurd met een aquapainter. Wat geeft dat toch een mooi effect. Ik heb de bloemen eerst op aquarel papier gezet met heat embossing poeder. Het opstaande randje voorkomt dat de waterverf uitloopt.

Met deze set heb ik geprobeerd wat variatie te laten zien. Stempel de bloemen 1 keer, 2 keer of heel veel keer. En naast traditioneel rood, kan hij ook geel of in bruin/grijs tint. Ik ben erg verrast door deze set! De Noel en Merry zijn houten applicaties. Die heb ik gekleurd met Shimmerpaint, had je die ook al ontdekt in de catalogus? Deze verf is geschikt voor alle oppervlakten en droogt snel. Hij geeft een subtiele glans en kleur.

Wil je wat bestellen? Dat kan! Mail je bestelling naar dospiration@gmail.com of bezoek mijn online shop en reken af per creditcard.

Heb je nog vragen over de gebruikte producten of over Stampin’Up! ? Ook dan mag je me altijd mailen. Ik help je graag verder! Voor nu wens ik je nog veel plezier met hoppen. En ik vind het reuze leuk als je laat weten wat je van mijn kaartjes vindt 😉

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie