Stampin’Up! Kerst schortje

Ik heb deze keer lekker gekliederd, met een schortje! 😉

Op een stukje shimmery white karton kan je goed met water werken. Dus heb ik met de aquapainter en inktpad de achtergrond gemaakt. Eventjes drogen met de heattool en we kunnen door!

Het schortje is gestanst met de Bigshot dies Apron of love. Ik heb van dit schort al eens eerder een bbq schort gemaakt, maar het kan net zo goed een tuinschort of bakschort zijn. Maar net hoe je hem aankleedt!

De tekst komt uit de set Christmas pines en het hulst takje uit de set Peaceful poinsettia. Deze heb ik met de hand uitgeknipt. Net zoals bij het kerstlabel met het vaasje van even geleden, heb ik hem op het schortje geplakt. En zo heb je ineens een kerst schortje!

Ik wens jullie nog een gezellige dag en tot snel weer!

groetjes

Dominique

Geef een reactie