Stampin’Up! Kerstkaart met label (incl. tutorial)

Vandaag deel ik met jullie het kaartje welke ik gemaakt heb voor mijn online workshop. De beschrijving vindt verderop in dit bericht.

Het is een kaart met een pocket waar een label in zit. Leuk om iemand te geven met bijvoorbeeld een cadeaubon of geld er in. Het idee is niet van mijzelf, maar heb ik gevonden bij Noor!design. Ik heb hem gemaakt met het mooie klassieke Farmhouse design papier. Je kunt dit papier nog bestellen tot 5 januari, of zolang de voorraad strekt.

De kaart is gemaakt van verschillende spulletjes uit de najaarscatalogus. Ik heb de Sweetly stiched framelits gebruikt om de kaart aan te kleden met cadeautjes en een kerstboom. Het lint (Striped burlap trim) en de tekst uit de set Peaceful Poinsettia komen ook uit de najaarscatalogus. De hulst blaadjes uit die set Peaceful Poinsettia heb ik ingekleurd met de Stampin’Blends.

Wil je de kaart ook maken? Dan vind je hier de beschrijving hoe je hem kunt maken (tutorial).

Bestellen

Vandaag is de laatste Extravaganza dag, met 10% korting op inkt en gereedschap. Maar ook de Stampin’Blends (of bijvoorbeeld de Trimmer)! Wil je nog wat hebben en profiteren van de korting? Stuur me dan voor 20.00uur een berichtje op dospiration@gmail.com Tijdens deze actie reken ik geen verzendkosten en kan je het bij mij thuis afhalen of vanaf €50,- gratis thuis laten bezorgen.

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie