Stampin’Up! kerstkaart Perfect pines

De kerst dagen draven in hard tempo op ons af. Heb jij al je kerstkaarten al klaar? Misshcien dat dit kaartje je nog wat last minute inspiratie geeft.

Hij is gemaakt met behulp van de set Perfect Pines. Ik ben begonnen met een kaartfront te maken, een halve centimeter kleiner dan het kaartje. Daarin heb ik met behulp van de Layering squares framelits een “window” ofwel doorkijkje gemaakt. Deze heb ik uitgelijnd op de kaart en op het oog de sterren gestempeld, binnen het raamwerk. De maretakjes zitten in de stansenset, die bij de stempelset Perfect pines hoort evenals het strikje. De takjes heb ik aan de achterzijde van het kaartfront bevestigd met dubbelzijdig tape.

stapin up, perfect pines, mistletoe, window, kerst kaart, christmas card, by dospiration

De tekst komt niet uit de Perfect pines set, maar uit de stempelset Tin of tags. Aangezien ik deze wat toepasselijker vond met de Mistletoe, ofwel maretak.

Hoeveel kaarten heb jij klaar voor verzending? Ik ga ze vanmiddag eens tellen. Raad jij hoeveel kaarten ik heb voorbereid? Dan win je een leuk prijsje! Dus zet je reactie onder dit bericht. Ik zal zaterdag de winnaar bekend maken!

groetjes

Dominique

3 comments

  1. Rian says:

    wat een leukerd. Het hoeft ook gewoon niet ingewikkeld te zijn om een leuk effect te krijgen. Hoeveel kaarten ze al hebt. Ha, in ieder geval veel meer dan ik hier heb. Zo’n 34?

Geef een reactie