Stampin’Up! Klein kadootje

Afgelopen weekend was ik in Amsterdam samen met Brigitte en een hele hoop andere demonstratrices!

En het was 3 dagen lang weer een feestje!

Brigitte en ik deelden samen een hotelkamer in een gloednieuw Motel One hotel, een aanrader als je dichtbij de RAI wilt zitten. Ik had een klein kadootje gemaakt voor Brigitte. Gewoon als aardigheidje, het plezier zit ‘m in de gever, toch?!

Ik had via via een mooi blikje in handen gekregen van KLM, die krijg je als je firstclass vliegt. Dat vlieg ik dus nooit, maar altijd handig om connecties te hebben! 😉Dit blikje was ideaal om te pimpen en dat hoeft nog niet eens moeilijk te zijn! Ik had mooie mini’s gevonden van Kneipp met een fel roze tintje dat mij deed denken aan Flirty flamingo. Gecombineerd met de tip top taupe krijgt het een mooie klassieke uitstraling. Wist je al dat de kleur tip top taupe binnenkort verdwijnt. Jammer hè! Nog een reden om het nog een keer te laten zien.

Brigitte was blij verrast met het aardigheidje en dat was eigenlijk ook het thema van afgelopen weekend. Het draait niet om de producten, maar om relaties. Als we iets maken, is dat vaak met iemand in gedachten, speciaal ontworpen voor die persoon. En laten we eerlijk zijn hoe leuk is het om iets te krijgen waar iemand tijd en aandacht heeft besteed, voor jou alleen. Dat is toch bijzonder?!

Kom je deze week nog terug voor mijn volgende creatie?

Groetjes

Dominique

 

p.s. als je iets wilt bestellen, ik heb de data waarop ik weer een verzamelbestelling doe bijgewerkt. Klik hier voor de komende data!

Geef een reactie