Stampin’Up! Labeler alphabet

Ik ben altijd fan van ‘clean and simple’ kaartjes en deze twee horen zeker in die categorie. Ik kwam op het idee doordat ik een haakpatroon zag op pinterest. Soortgelijke kruisjes zitten in de set Labeler alphabet.

Door ze te bundelen kan je bijvoorbeeld een hartje stempelen. Het is maar een klein kruisje, dat maakt dat je goed op moet letten niet te hard te drukken op je papier. Anders wordt het kruisje dikker afgedrukt dan de rest. Dat zie je dus op het Very vanilla kaartje. Maar ach, mijn motto is altijd ‘het is handwerk!’

De andere tekst heb ik uit de set Thoughtful banners gehaald. Deze set bestaat uit een breed scala aan mini teksten, die je zelf kunt combineren. En als finishing touch natuurlijk een klein beetje bling!

Ik hoop jullie weer ge├»nspireerd te hebben met een kaartje, anders dan anders. Volgende week laat ik ook weer eens wat anders zien dan een kaartje ­čśë Kom je dan weer langs?

groetjes

Dominique

 

Oh ja, wist je al dat ik morgen de laatste Sale-a-bration verzamelbestelling doe? Dus profiteer nog van die gave gratis items en mail je bestelling naar dospiration@gmail.com!

Geef een reactie