Stampin’Up! Let’s get away

Ik heb al een tijdje de Project Life set Let’s Get away in de kast liggen. Soms heb je dan ineens een idee om hem eens voor iets anders te gebruiken! Zo is dit kaartje ontstaan in combinatie met de Nederlandse K.J.E.G. stempelset. Mocht je je afvragen waar deze afkorting voor staat, Koop je eigen geschenk.

Stampin'up! lets get away project life CAM03410

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb er een kaartje mee gemaakt voor het slagen voor je rijbewijs, nu heb ik al een tijdje mijn rijbewijs en eigenlijk weet ik niet zo goed wie er in mijn omgeving binnenkort gaat afrijden. Dus als er iemand is waarvan jij denkt die wil ik hem sturen, laat het me weten! Dan komt de kaart jouw kant op!

Maar vond het in ieder geval leuk om eens out of the box te denken en de set anders te gebruiken. Tot de volgende blog!

Geef een reactie