Stampin’Up! Lift me up

Stampin up lift me up, sale-a-bration, spring 2017, voorjaarscatalogus, luchtballonEven geleden was ik op de teamavond bij mijn ‘upline’ Helene. Daar mochten we een erg leuk kaartje maken met de nieuwe stempel set Lift me up. Dit is een set met prachtige luchtballonnen en bij passende stansen voor de Big shot. Hij is vanaf 4 januari te bestellen. De nieuwe catalogus en Sale-a-bration folders heb ik inmiddels binnen. Dus als je er eentje wil ontvangen, geef me een berichtje en hij komt jouw kant op!

Stampin up lift me up, sale-a-bration, spring 2017, voorjaarscatalogus, luchtballon

Stampin up lift me up, sale-a-bration, spring 2017, voorjaarscatalogus, luchtballon

Maar ik had vandaag ook beloofd de winnaar van de raad actie bekend te maken. In mijn blogpost van 7 december had ik gevraagd of jullie konden raden hoeveel kerstkaarten ik had gemaakt tot op heden. Het antwoord is 27. Toen ik ze geteld had, vond zelfs ik, dat aantal tegen vallen! Ik dacht echt dat ik er veel meer had. Dus ik mag er nog een paar bijmaken. Aan inspiratie geen gebrek, nu nog de tijd ervoor vrijmaken šŸ˜‰

De winnaar is dan dus Rianne!! Rianne wil je mij je adres mailen op dospiration@gmail.com? Dan krijg je je prijsje thuisgestuurd.

Bedankt weer voor het lezen/kijken. Volgende week voorzie ik jullie weer nieuwe inspiratie en nieuwe creaties!

Fijn weekend,

Dominique

Geef een reactie