Stampin’Up! Love what you do

Soms moet je je weg nog een beetje vinden met een set. Dat was voor mij het geval, toen ik na lange tijd, aan de slag kon met mijn nieuwe spulletjes. Dit kaartje is één van de eerste die ik gemaakt heb met de Love what you do set. Ik heb een beetje geëxperimenteerd met sponsen. Het is een kaartje geworden, een beetje buiten mijn comfort zone.

Ik heb de bloemetjes met witte heat embossing poeder op whisper white cardstock gezet. Vervolgens heb ik de bloemetjes ingekleurd met een blenderpen, je weet wel, de pen die alle kleuren kleurt 😉.

Ik miste nog wat en besloot om rondom met een spongedauber (vingerhoed met sponsje) Crumb cake inkt aan te brengen. Daardoor zag je de witte embossing wat beter. Het kreeg een beetje vintage look vond ik. Daarom de combinatie met een goud vlindertje. Dit is een handpons die helaas uit de collectie gaat. Maar ik ben blij dat ik hem heb. Heb hem al zo vaak gebruikt!

Wat vinden jullie van dit kaartje? Of van de stempels uit de Love what you do set?

Ik heb inmiddels wat meer mijn draai gevonden en vind het een ontzettend leuke set. Volgende week laat ik nog een project zien gemaakt met deze set. Die vind ik meer dan geslaagd!

groetjes

Dominique

Geef een reactie