Stampin’Up! Love what you do

Net als maandag laat ik jullie vandaag een kaartje zien welke ik op het Stampin’Up! Onstage evenement heb gemaakt. Het is echt een super eenvoudig kaartje! Maar ik was op slag verliefd…

Op de Delightfully detailed laser-cut specialty paper… zo die schrijf je niet zo snel?! Maar dit is papier waarbij alle details met een laser zijn uitgesneden. In een woord PRACHTIG! Je snapt dat ik dit moest hebben 😉 en zo geschiedde.

Doordat het design is uitgesneden is het papier erg kwetsbaar, in de verpakking hebben ze dan ook vloeipapier tussen de vellen gedaan.

 

Hoe dit kaartje verder is gemaakt? De basis bestaat uit een nieuw soort kaartjes, deze zijn al voorbedrukt met een watercolor wash, aquarel veeg. Daaroverheen het mooie laser-cut papier, een strookje Grapefruit grove(een van de nieuwe Incolors!) en een label met stempels uit de set Love what you do. Oh ja een een mooi stukje lint, met leuke witte polkadots. Hier en daar bijpassende gekleurde rhinestones en klaar!

Bestellen

Zijn jullie ook zo enthousiast over deze mooie nieuwe producten? De Share what we love suite is al per 1 mei te bestellen! Het geeft je een voorproefje op het moois dat nog komen gaat per 1 juni in de jaarcatalogus.

Op 6 mei plaats ik een verzamelbestelling en kan ik deze items voor je bestellen. Geef je wensen door via dospiration@gmail.com, uiterlijk 6 mei 20.00 uur. Vergeet ook niet dat de producten in de huidige jaarcatalogus en voorjaarscatalogus. Ook als je de catalogus wilt ontvangen, kan je me een berichtje sturen, dan houd ik die voor je apart.

Groetjes,

Dominique

P.s. zondag doe ik weer mee met Scrap sunday! Zie ik je dan weer terug?

Geef een reactie