Stampin’Up! Makkelijke dinsdag geboortekaartje

Oepsie, de maandag is al voorbij! Helaas hield mijn kleine smurfje mij bezig zondag, waardoor ik niet meer toekwam aan de beloofde blogpost. Maar niet getreurd, want ik heb wel een leuk makkelijk kaartje voor jullie gemaakt!

Dit kaartje heb ik gemaakt met een drietal kaartjes uit de memories and more cardpack van vorige catalogus. Ook in de nieuwe catalogus vind je weer leuke cardpacks! Ik heb mijn zinnen al gezet op de mooie blauwe (blueberry bushel) Best Route memories and more cardpack. Ik moet toegeven dat ik nog best wat van deze kaartjes bezit, maar ze komen nog steeds regelmatig van pas.

Het ideale van deze kaartjes is dat ze altijd mooi coördineren. Ik heb alleen de tekst zelf gestempeld. Die tekst komt uit de nieuwe stempel set Animal outing, met die leuke giraffe, neushoorn en kangoeroe. Een strikje en goud accent maken dit kaartje af!

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie