Stampin’Up! Makkelijke maandag

Wat een bewogen weekend! Zaterdag heb ik weer een heleboel indrukken opgedaan met het Stampin’Up! Onstage evenement. Wij, als demonstratrices, kregen de nieuwe jaarcatalogus gepresenteerd en het was extra feest omdat Stampin’Up! 30 jaar bestaat.

De nieuwe catalogus zal per 1 juni online gaan, helaas moeten jullie nog even wachten voordat je hem kunt zien. Ik mag in mei wel de papieren versie uitdelen. Wil jij hem ook bemachtigen? Laat dan rechts je email adres achter, dan blijf je en op de hoogte van mijn blogposts en krijg je de catalogus van mijn toegestuurd zodra hij binnen is gekomen. Maar nu tijd voor een makkelijke maandag šŸ˜‰

Ik dacht wat is er nu makkelijker dan iets namaken. Dat is ook de achterliggende gedachte van de swaps die wij demonstratrices uitwisselen met elkaar. Door deze uitwisseling ga je naar huis met een tas gevuld met mooie ideetjes!

Dit was mijn swap, opzich ook geen ingewikkeld kaartje.

Ik heb een selectie gemaakt van de swaps die ervoor in ruil heb ontvangen.

En…hebben jullie nu ook ideetjes opgedaan? Wat wil je zelf ook eens proberen te maken?

Dit zijn nog wat foto’s van de dag zelf, helaas kan ik jullie de workshops die we gehad hebben met de nieuwe producten nog niet laten zien. Die volgen deze week nog!

Maar zoals je ziet, is het een reuze gezellige bedrijvigheid. En tot mijn aangename verrassing waren er zelfs een paar heren aanwezig!

Wil jij ook deel uitmaken van de Stampin’Up! “familie”? Wordt dan ook demonstratrice. Voor de korting, voor de gezelligheid of omdat je je eigen business wilt beginnen. Dat bepaal je helemaal zelf! Ik geef je graag meer info. Neem contact met me op en ik vertel je er meer over.

Gezellige maandag nog!

groetjes,

Dominique

One comment

Geef een reactie