Stampin’Up! Makkelijke maandag

Afgelopen zaterdag deelde ik een verjaardagskaart tijdens de Facebookhop van de Lovely Stampers. Ik gebruikte daarvoor de nieuwe set Pick a pennant, vrij vertaald Kies een slinger. Deze set heb ik gekregen tijdens het Onstage evenement en is vanaf 1 juni te bestellen. Het leuke vind ik het vogeltje!

Dat vogeltje staat vandaag ook centraal. Ik heb voor dit kaartje nog een nieuwe set gebruikt Swirly frames om het kader te stempelen en de lijn waarop het vogeltje zit.

Ik heb als basis een kant en klare notecard gebruikt. De tekst komt uit de Nederlandse set Recht uit het hart. Ik heb deze na het stempelen opgeknipt in stukjes en op real red karton geplakt en weer rondom uitgeknipt.

Kortom easypeasy! Ik wens je een fijn begin van de week. Tot woensdag, dan weer een totaal ander kaartje zien.

Groetjes

Dominique

 

Wil je nog meer makkelijke maandag inspiratie? Kijk dan ook eens op de blogs van deze dames:

One comment

Geef een reactie