Stampin’Up! Makkelijke maandag

Vandaag begint de week ondanks Pinksteren, gewoon met een makkelijke maandag kaart. Per 1 juni is er een nieuwe Nederlandse stempelset te bestellen, Puur natuur. Deze set heeft prachtige afbeeldingen van bomen. Daar kan je alle kanten mee op!

Dit kaartje heb ik ge-CASEt (copy and share everything) van een Duitse collega Tanja Kolar. Ik vind het formaat van zo’n lange kaart erg mooi. De kleurstelling is Mint macaron, deze kleur zat in een eerdere Incolor collectie en komt weer terug! Heel blij mee, ik vind het echt een prachtige kleur. Ik heb hem gecombineerd met een andere huidige Incolor Fresh fig, een diep paarse kleur en Crumb cake.

De tekst en afbeeldingen heb ik uitgeknipt. Je kunt er echter ook stansen voor kopen, voor de Bigshot. Die heb ik (nog) niet, dus dan maar zo!

Wat vinden jullie van deze set?

Er zijn vast nog meer collega’s die je deze maandag verrassen met een eenvoudig creatief projectje. Neem een kijkje op onderstaande blogs!

groetjes,

Dominique

 

p.s. vergeet niet dat de artikelen uit de huidige catalogi nog tot eind mei te bestellen zijn, zolang de voorraad strekt. Dus wil je nog iets hebben voor het mogelijk verdwijnt uit de collectie, stuur me dan je bestelling op dospiration@gmail.com of bestel online met behulp van een creditcard. Mijn online shop vind je bovenin in het hoofdmenu van deze site.

One comment

Geef een reactie