Stampin’Up! Makkelijke maandag bloghop

Heerlijk, na een weekje rust heb ik vandaag weer een makkelijk kaartje in de aanbieding! Hij is gemaakt met de stempels uit de set Varied vases. Deze maandag doe ik mee met nog een aantal collega’s aan een bloghop. Via mijn blog hop je naar de blog van Danielle Bennenk. Ook zij heeft een clean en simpel kaartje gemaakt om te inspireren.

We hadden onderling een challenge bedacht. Je kaartje moest aan een aantal voorwaarden voldoen. Je mocht slechts 4 dingen gebruiken:
1. een stempelset
2. inkt
3. papier
4. ? zelf in te vullen

Nou daar heb ik dit dus van gemaakt! Wist je dat je de bloemetjes ook zijwaarts kunt stempelen? Zo vormt het steeltje ineens een lijntje, voor bijvoorbeeld wat tekst. In dit geval voor de ‘Hello’ uit dezelfde stempelset. De basis van het kaartje is een kant en klare narrow notecard. Dit zijn schattige smalle kleine kaartjes. Ik hou van roze, dus blussing bride was mijn keuze voor achtergrond. De orchideeën heb ik nog iets meer diepte gegeven door ze met blussing bride inkt en een blenderpen in te kleuren. Als extra ‘touch’ heb ik pareltjes gebruikt.

En zo heb je een clean en simpel kaartje! Klik op onderstaande button om door te gaan naar de blog van Danielle. Onderop zie je een lijst van alle deelnemers.

Fijne maandag nog!!

groetjes,

Dominique

 

Dit zijn alle deelnemers op een rij;

 1. Caroline Van Der Straaten
 2. Yolanda Pasterkamp
 3. Nina Janssen
 4. Lysette Van Eekelen
 5. Elly Kreutzer
 6. Lotte Noordzij
 7. Monique De Kok
 8. Jaimie Keppel
 9. Leoni Geertsema
 10. Dominique Bergen (dit ben ik!)
 11. Danielle Bennenk

7 comments

Geef een reactie