Stampin’Up! Makkelijke maandag

Voor mijn verjaardag heb ik de stempel Handwritten gekregen. Dit is een achtergrond stempel met allemaal woordjes. Er staan Engelse, Franse, Duitse én Nederlandse woorden tussen.

Dit kaartje maakte ik in het kader van #echtepostiszoveelleuker. Ik ben lid van de Facebook groep geworden en elke maand sturen we elkaar kaartjes. Wie je er eentje stuurt of hoeveel, dat bepaal je zelf. Ik heb er deze maand 2 gemaakt. Het was zo vreselijk warm op zolder dat ik het niet langer volhield!

Ik hem de neushoorn uit de stempelset Animal outing met de Stampin’Blends ingekleurd en met de hand uitgeknipt.

Ik heb de achtergrond stempel eerst beinkt met de kleur Grapefruit grove. Eén woordje van de achtergrond stempel heb ik met een Stampin’write marker zwart gekleurd. Vervolgens heb ik mijn papier op de stempel gedrukt.

Ik hoop dat de ontvangers blij zijn met het kaartje. Wil je ook leuke post versturen en ontvangen? Geloof me het is een feestje in je brievenbus! Word dan lid van de Facebook groep Echte post is zoveel leuker. Hij is bedoeld voor iedereen😄

Groetjes,

Dominique

Vergeet deze maandag ook niet om een kijkje te nemen bij één van mijn creatieve collega’s.

2 comments

Geef een reactie