Stampin’Up! Makkelijke maandag

Vandaag geen kaartje, maar een potje! Een potje met snoep wel te verstaan. Ik begin vandaag weer met werken na mijn zwangerschapsverlof periode en heb voor mijn collega’s een potje met snoepjes meegenomen.

Om het potje heen heb ik een strookje geplakt met daarop stempels uit de set In the city. Deze grappige set bestaat uit huisjes en autootjes en een paar boompjes etc. Om een eigen stad te stempelen. Ik heb er een straat aanzicht mee gestempeld.

 

Op het potje heb ik de tekst “I’m back in town” gestempeld met de Labeler alphabet. Deze heb ik uitgestanst met de Everyday label punch, Starburst punch en een Layering circle diecut (een Bigshot stans).

Maar een potje kan je natuurlijk op vele manieren pimpen, denk aan washitape, lintjes, een labeltje, tal van andere stansjes of stempelen met Stazon inkt (=watervaste inkt). Kortom leef je uit en bewaar eens die pot van bijvoorbeeld de sperzieboontjes šŸ˜‰

groetjes,

Dominique

 

Wil je nog meer makkelijke maandag inspiratie? Kijk dan ook eens op de blogs van deze dames:

One comment

Geef een reactie