Stampin’Up! Makkelijke maandag, op de valreep

O, o toen kwam ik tot de conclusie dat ik geen makkelijke maandag heb gepost! Ik ben dit weekend druk geweest met voorbereidingen voor….een heuse KERST workshop!

KERST workshop dag

En niet zomaar een kerst workshop, maar eentje van een hele dag. Wil je meedoen? Reserveer dan zaterdag 20 oktober alvast in je agenda. En stuur mij een berichtje op dospiration@gmail.com

Het beloofd een geheel verzorgde dag te worden met ontzettend leuke workshops. Alles is inbegrepen rijkelijk gevuld materiaal pakket, lunch, instructies en nog wat extra’s, maar dat is nog een verrassing.

Ik organiseer de workshop in Papendrecht, maar niet bij mij thuis. En ik organiseer hem niet alleen, maar samen met mijn vriendin Brigitte van Boesschoten. Er is plaats voor maximaal 24 personen. Dus woon je in de buurt, doe mee! Je kunt jezelf al aanmelden, dan reserveer ik een plekje voor je. Je ontvangt dan meer informatie per mail over de locatie, tijd en kosten. Die verwacht ik zeer binnenkort concreet te maken.

Maaaar waar blijft nou dat makkelijke maandag projectje? Ik heb een kerst tag gemaakt die ik bij de nieuwe najaarscatalogus voeg.

Ik had de tag eerst zonder tekst gemaakt, maar hij voelde niet af. De tekst op de tag komt uit dezelfde set als de kerstboom, hij heet Nothing sweeter. Er zitten (uiteraard) mooie dies bij. Die zie je later nog voorbij komen!

Iedereen die de najaarscatalogus aanvraagt, krijgt deze tag erbij. Omdat zien is vaak geloven, dus neem maar van mij aan dat die catalogus weer gevuld is met heel veel moois!

Wil je meedoen met de workshop dag of de najaarscatalogus ontvangen? Stuur me dan een berichtje op dospiration@gmail.com En het komt voor mekaar 😊

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie