Stampin’Up! Mannen 7 daagse deel 6

Vandaag en morgen staan in het teken van vaderdag. Vandaag het kaartje dat ik voor mijn vader gemaakt heb.

Ik heb wederom gekozen voor de set Puur natuur. Ik heb de boom met koper heat embossing poeder gezet. Daarna ben ik met de mossy green brusho poeder aan de slag gegaan. Brusho geeft echt iedere keer weer een andere tekening/effect. Zo mooi!

De tekst komt uit de Nederlandse set Sentimenten. Deze is helaas niet meer te bestellen, evenals de pons waarmee ik de tekst heb uitgeponst. Het koperkleurige draadje is wel nog te bestellen. Dit draad/lint is erg apart, want het is een soort samengeperst net, je kunt het dus ook uit elkaar trekken en vervormen. Ik heb het bijvoorbeeld ook gebruikt bij mijn potje drop die ik laatst liet zien.

Morgen de laatste kaart in mijn 7daagse reeks, wederom voor vaderdag. Mis ‘m niet😉

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie