Stampin’Up! Mannen 7daagse deel 3

Het derde mannelijke kaartje dat ik jullie wil laten zien is deze! Het is niet per definitie een ‘mannen’ kaart, maar ik vond hem wel geschikt voor een man.

En wat ook nog een leuke bijkomstigheid is, hij is super eenvoudig te maken! De cirkels heb ik met zwart en de nieuwste Incolors Blueberry bushel en Pineapple punch gebruikt. De cirkels komen uit de nieuwe stempel set Swirly frames. Ik heb er voor de variatie sterretjes doorheen gestempeld, uit de Nederlandse set Voor elke gelegenheid.

De tekst banner heb ik gemaakt met de Everyday label pons. Je zult je misschien afvragen, hoe dan? Wat hij stanst toch alleen korte labels? Maar je kunt een strookje papier ook boven langs in de pons steken. Dan pons je enkel de rand van je strookje papier.

Hebben jullie al een kaartje gemaakt voor vaderdag? De mijne zie je uiteraard zondag. Morgen deel 4 in mijn mannen serie van deze week, tot morgen!

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie