Stampin’Up! mannenkaart deel 1

Mannenkaarten, wie worstelt er niet mee?! Nou ik ook hoor! Dus besloot ik om met het design papier Urban underground aan de slag te gaan. Toen ik dit papier zag in de voorjaarscatalogus vond ik het al een stoere look hebben. Ik zag wel de toepassing in mannelijke kaarten, maar het lijkt me ook leuk om er een stoere scraplayout mee te maken… maar dat bewaar ik voor een andere keer.

Mijn schoonvader is binnenkort jarig, en laten we wel wezen, ik ga hem geen kaart met bloemetjes of vlinders toesturen. Dit heb ik dit kaartje gemaakt.

Eigenlijk heel basic, maar ik vond niet dat ik er nog meer bij moest doen.

Wat heb ik gebruikt?

Ik heb 2 strookjes design papier langs de rugzijde van de kaart geplakt. Ik heb met de sterren framelits uit Silver foil een 3-tal sterren gestanst. En ik heb uit de set Birthday Bright de tekst Hooray en de banner gestempeld. Wist je trouwens dat deze stempelset bij een hele leuke kit, Birthday Bright project kit, hoort. Ideaal als je een stapel verjaardagskaarten op voorraad wilt hebben en ze zonder al teveel poespas in elkaar wilt zetten!

Na deze toevoegingen vond ik hem nog wat kaal, dus heb ik nog wat “sterrenstof” toegevoegd. De spettertjes uit de set Timeless textures boden uitkomst. Op het zwarte karton heb ik met witte craft inkt gestempeld, deze inkt blijft er mooi “op” liggen.

Eenmaal bezig had ik ook nog een mooi conserven potje staan. Die schreeuwde om decoratie! Dat niet alleen, want er zaten namelijk al dropjes in….die hebben het niet gered 😉 Dus dat wordt weer nieuwe vulling kopen, haha.

Ik heb het potje aangekleed door een strook design papier eromheen te plakken en een aantal cirkels op de deksel te plakken, stukje ribbon eromheen en een mooi embleem erop. Het embleem heb ik gemaakt met de ronde Stiched framelits, wist je dat je die nog steeds kunt bestellen?! Ze staan nog niet in de catalogus en kosten €36,-. Je krijgt dan cirkels, ovalen en vierkanten met zo’n mooi “gestikt” randje eromheen. Ik gebruik ze erg vaak!

Nou en zo is het een mooi setje om cadeau te doen aan mijn schoonvader!

p.s. kom zaterdag nog een keertje langs op mijn blog! Dan organiseren we een bloghop en word je getrakteerd op de mooiste lente creaties 😉

groetjes

Dominique

Geef een reactie