Stampin’Up! maritiem kadootje

Ik maak er vandaag een potje van! Letterlijk dan šŸ˜‰ Bij de Action vond ik van die kleine schattige conserve potjes. Die heb ik leuk aangekleed met een stukje design papier uit de serie By the shore.

Stampin up, thoughtful banners, dsp by the shore

Ik vond het maritieme tintje wel leuk passen bij de zomervakantie. Dit was namelijk het presentje in het kader van mijn verjaardag en aanstaande zomerstop qua bestellen en workshops.

Stampin up, thoughtful banners, dsp by the shore

Stampin up, thoughtful banners, dsp by the shore

 

Met de stempelset Thoughtful banners heb ik de tekst gestempeld op het label. Het anker op de achtergrond van het label komt uit een andere set, namelijk Layering love. De zwaluwstaart heb ik eenvoudig met de Triple Banner pons gestanst. Deze maakt op 3 verschillende breedtes zwaluwstaarten, namelijk 2 inch, 1 1/2 inch en 1 inch.

Stampin up, thoughtful banners, dsp by the shore

Een goud tintje maakt het geheel af! Tot de volgende keer weer.

groetjes

Dominique

 

Geef een reactie