Stampin’Up! met oprechte deelneming

stampin up, awesomely artistic, nederlandse sentimenten, rouwkaart, met oprechte deelneming, verdriet, verlies, Afgelopen week is mijn buurman plotseling overleden. Nu staat zijn vrouw er alleen voor. Nare dingen, zeker zo vlak voor de kerst. Maar het gebeurt en ik wilde graag een persoonlijk bericht geven.

Dit is de rouwkaart zoals ik die heb gemaakt. De basis is van Very vanilla met een front van Basic black. Ik heb op een stukje aquarel papier met de aquapainter een waas van Smokey slate aangebracht. Toen dat droog was heb ik de varens uit de set Awesomely artistic gestempeld in het zwart. Er rondomheen zitten ook nog wat spettertjes. Die komen uit diezelfde set, ook met zwart gestempeld, maar eerst afgestempeld op een kladje.

stampin up, awesomely artistic, nederlandse sentimenten, rouwkaart, met oprechte deelneming, verdriet, verlies,

Het labeltje is ook uit de set Awesomely artistic, de tekst komt uit de set Nederlandse sentimenten. Deze was eigenlijk te lang voor het labeltje, dus heb ik hem in 2x gestempeld. Eerst het woordje ‘met’ en daaronder ‘oprechte deelneming’. De Stamp-a-ma-jig bood hierbij uitkomst. Dit handige dingetje helpt je om het geheel perfect uit te lijnen. Met de Enevelop punchboard heb ik een bijpassende envelop gemaakt in de kleur

Dit was een extra blogberichtje, zaterdag maak ik de winnaar bekend van de Raad en Win actie. Wil je nog meedoen? Klik hier en geef een reactie!

groetjes

Dominique

Geef een reactie