Stampin’Up! Mini album in een doosje

Ik ben fan van minialbums. Deze is een bijzondere, want hij zit in een doosje. Ik heb het idee van Pinterest gevist en met een eigen invulling gemaakt. Het is een kadootje voor mijn nichtje die 16 wordt. Ik had een cadeaubon voor haar gekocht en wilde hem leuk aankleden om te geven. Ik weet niet meer hoe het kwam, maar dacht ineens aan de selfies die ik weleens voorbij zie komen van haar en haar vriendinnen. Die kan ze nu in een mooi doosje bewaren.

Stampin up melon mambo black cadeau doosje

Stampin up melon mambo black cadeau doosje

Ik heb de kleur melon mambo als basis cardstock gebruikt. Gecombineerd met het zwarte Neutrals design papier en een gouden decoratie hier en daar, vond ik het een stoere meiden combi!

Stampin up melon mambo black cadeau doosje

Stampin up melon mambo black cadeau doosje

Stampin up melon mambo black cadeau doosje

Ik heb verschillende soorten stempelsets gebruikt voor de teksten. Zo ook de inmiddels retired set Whats up, pijltjes pons en stempels. Die vind ik nog steeds zo leuk toepasbaar! Wie weet is hij nog ergens tweedehands te vinden šŸ˜‰

Het doosje heb ik inmiddels al cadeau gedaan en ze was er blij mee!

groetjes

Dominique

Geef een reactie