Stampin’Up! Mini album Twinkle twinkle design papier

Vandaag is Myrthe jarig! Een jaar is in een oogwenk voorbij gegaan. En juist daarom heb gedurende het eerste jaar van alle weken en daarna maanden foto’s gemaakt.

Deze foto’s van het afgelopen jaar moet ik overigens nog printen. Maar dat is nog maar een kleine stap van van dit mini album een mooi aandenken te maken!

Het is voor het eerst dat ik een dergelijk album heb gemaakt. Ik heb vaker filmpjes gezien en voorbeelden op Pinterest gezien. Maar nog nooit de stap gewaagd.

Het is een album gemaakt met het Twinkle twinkle design papier. Wat een mooi en lief papier is dit! En ik heb er nu een album voor mijn meisje van gemaakt, maar hij is evengoed te gebruiken voor een jongetje. Door geen roze te gebruiken en meer met donker blauw te werken, krijg je een hele andere look.

In het album zitten verschillende pockets. Door er een halve cirkel uit de rand te ponsen kan je eenvoudig de kaartjes er in en uit halen. Ik heb ook een envelop met de envelop punchboard gemaakt, die sluit met een magneetje.

Voor de aankleding heb ik diverse stempels gebruikt. O.a. Animal outing, Wild about you, Voor elke gelegenheid, Beste vrienden en Swirly frames.

Ik ben zo blij met het eindresultaat! Er staat nu nog maar weinig in, des te meer ruimte om de foto’s erin te plakken en extra decoratie is er zo bij verzonnen😉

Wij maken er vandaag een gezellig feestje van, met taart en slingers en een heerlijke vrolijke smurf!

Fijn weekend nog allemaal!

Groetjes

Dominique

Geef een reactie