Stampin’Up! Mini album voor kerst

Geen kaartje dit keer, maar een mini album! Dit model mini album heet een ‘ leporello’, tenminste dat denk ik, want mijn Duits is belabberd. Ik heb hem gevonden via Pinterest. Hij is gecased van Jenni Pauli uit Duitsland. Ze heeft hem al in 2011 gemaakt, kijk maar hier. In deze post vooral veel foto’s en weinig woorden, hoop dat je hem leuk vindt!

Mijn versie is gemaakt met de bundel Making spirits bright en het Festive farmhouse design papier. Ik was meteen fan van de bundel toen ik hem in de catalogus zag. Zo’n handpons bij een set, dat kan nooit missen!

Het album is een harmonica, die je in elkaar vouwt. In het midden heb ik een pocket gecreëerd. Hij is niet zo groot, maar voor een paar kerstfoto’s is dat perfect! Precies genoeg om deze kerst nog eens her te beleven. Er zitten twee enveloppen in verwerkt, die ook weer pockets vormen.

Bestellen

Wil jij ook nog iets bestellen uit de najaarscatalogus? Wacht dan niet te lang met bestellen. Want alle artikelen zijn nog beschikbaar zolang de voorraad strekt. En om te voorkomen dat je misgrijpt, geldt tot eind december 2018 bij een bestelling van €50,- of meer, gratis verzending! Mail je bestelling naar dospiration@gmail.com en ik maak het graag in orde voor je.

groetjes

Dominique

Geef een reactie