Stampin’Up! Mini album

Aan dit mini album ben ik al eventjes bezig! Met de spaarzame momenten die ik kon vinden is hij nu eindelijk klaar…nou ja, op de foto’s na, die moeten er nog in

Ik heb dit mini album gemaakt met behulp van de Zutter. Deze had ik via Marktplaats op de kop getikt en dit is het eerste projectje dat ik ermee maak. De ringband maakt het makkelijk om de pagina’s om te slaan. Alleen, alle begin is moeilijk, dus volgende keer maak ik de ringen in de rug net even wat langer.

Voor een mini album trek ik altijd vanalles uit de kast om de aankleding te maken. Zo ook bij dit album. Deze producten zie je er in terug;

  • Tagtopper punch
  • Timeless tropical stempelset
  • Leaf punch
  • Golden honey design papier(sale-a-bration item)
  • Crinkled seambinding ribbon
  • Gold faceted gems
  • Painted labels dies
  • Stiched be mine dies
  • Embossing poeder, goud/wit

In het album zitten diverse pockets en flapjes om het net wat speelser te maken. Ook heb ik een aantal vellum pagina’s ertussen gedaan om het geheel iets te breken.

Met de Painted label dies maak je echt prachtige labels. De harten komen uit de Stiched be mine dies.

Wat ik ook verschillende keren heb terug laten komen zijn de bloemen uit de Timeless tropical stempelset. De grote bloem in bijv. heat embossing en watercolor en de kleine bloem met een Gold faceted gem als hart.

Ik vind de kleuren combinatie van zwart, wit, petal pink en een vleugje goed echt chique. Ik heb er nog niet zoveel teksten in gestempeld. Als ik de foto’s erin ga plakken komen er vast nog meer tekstjes bij.

Heb ik jullie kunnen inspireren voor een ‘zwart/wit met een kleurtje’ creatie? Ik hoop het!

Als je vragen hebt over dit project of de gebruikte producten wilt bestellen, schroom niet en stuur me een berichtje op dospiration@gmail.com

Je kunt nog t/m eind maart leuke gratis producten kiezen bij besteding van iedere €60,-, het is tenslotte de Sale-a-bration actie periode!

Of laat een reactie achter onder dit bericht. Altijd leuk om van je te horen!

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie