Stampin’Up! Mini egg cartons

Hebben jullie die schattige mini eierdoosjes al ontdekt in de voorjaarscatalogus? Ik heb ze gisteravond met de Stempelclub workshop gepimpt.

Je kan deze doosjes zelf kleur geven. Dan heb je een spray flesje nodig, re-inker in de gewenste kleur en een flesje alcohol (gewoon van de drogist) Het eierdoosje is van zacht materiaal dus wees voorzichtig als hij nog nat is scheurt hij snel. Dus ga er pas mee aan de slag als hij helemaal droog is.

Ik heb de mijne in de kleur mint macaron gesprayt. Ik heb bij de Xenos wat mos gehaald om erin te leggen en vervolgens heb ik hem verder aangekleed. De vlaggetjes heb ik trouwens gemaakt met de hoorntjes stans uit de stans serie van de Cool treats (je weet wel, die ijsjes). Deze heb ik voorzichtig gelijmd op een stukje linnen thread. Twee sateprikkers maken hem af. Ook heb ik wat bloemetjes gestanst met de botanical garden dies.

Op de bovenkant heb ik nog een doilie geplakt en een bloem ter decoratie. Het is zo een schattig doosje om cadeau te doen!

Dit weekend ben ik op een groot Stampin’Up! Evenement, Onstage, om alvast een voorproefje te krijgen op de nieuwe jaar catalogus die per 1 juni van start zal gaan. Dus ik ben er even tussenuit 😉

Groetjes

Dominique

Geef een reactie