Stampin’Up! minialbum Going places

Ik heb dit supergave minialbum gemaakt met de serie Going places uit de nieuwe voorjaarscatalogus. Gewapend met mijn Envelop Punchboard, heb ik 5 envelopjes gemaakt met het 6’x6′ inch Going places design papier. De envelopjes heb ik door middel van een harmonica rugbinding aan elkaar gezet.

stampin up Going global stempels en designpapier minialbum

stampin up Going global stempels en designpapier minialbum

Het leuke aan dit design papier is dat het stoere mannen kleuren en motieven. De motieven zijn gebaseerd op werkelijke dingen zoals bouwtekeningen, de plattegrond van Brooklyn, het sterrenstelsel, hoogte lijnen en een windroos. De kaft eromheen heb ik van Delightful dijon cardstock gemaakt. Deze kleur komt ook terug in het design papier, even als de kleur Lost lagoon. Op de kaft heb ik een stukje Very vanilla cardstock bewerkt met de World traveler embossingfolder. Het reliëf heb ik nog wat geaccentueerd door met een spongedauber in de kleur Crumb cake de randen te kleuren. Zo komt de globe afbeelding nog beter naar voren.

Met de kerst heb ik een Canon Selphy 910 gekregen. Dit is een kleine foto printer die eenvoudig foto’s print vanaf bijvoorbeeld je telefoon. Super gaaf dus! Ik heb hem gelijk uitgeprobeerd om alvast 1 pagina te vullen in het mini album. Maar ben ook van plan hem te gaan gebruiken voor project life en scrap pagina’s, maar die zien jullie nog een andere keer voorbij komen.

Zo zien al mijn pagina’s er van binnen uit;

stampin up Going global stempels en designpapier minialbum

stampin up Going global stempels en designpapier minialbum

stampin up Going global stempels en designpapier minialbum

stampin up Going global stempels en designpapier minialbum

stampin up Going global stempels en designpapier minialbum

Ieder pagina heeft dus een pocket. Daar wil ik foto’s in verwerken. Bij een paar pagina’s heb ik dat al gedaan. Ik heb een tabje gecreëerd door 2x 1″inch cirkel te ponsen en die aan weerszijden van de foto’s te plakken. Hij is nog niet af, maar zal zich in de loop van de tijd wel verder vullen. Alvast een mooi kadootje voor vaderdag 😉

groetjes, Dominique

 

Built for Free Using: My Stampin Blog

2 comments

Geef een reactie