Stampin’Up! Nederlandse Sentimenten

Ik zou hem bijna vergeten, de set Nederlandse sentimenten. Ik ben zo gewend om de teksten in het engels te stempelen. Maar vandaag show ik een kinder verjaardagskaart, voor mijn overbuurmeisje. En ik vind het wel zo leuk als het kind de kaart zelf kan lezen, dus daarom Hiep hiep hoera!

Stampin up, number of years, nederlandse sentimenten, hiep hiep hoera, perpetual calendar, balloon celebration

Ik heb het kaartje in de nieuwe Incolor Flirty flamingo en Blushing bride gemaakt. Welk meisje houdt nou niet van roze, toch?! Mijn overbuurmeisje zeker weten!

Ik heb met dit kaartje veel gestanst en maar weinig gestempeld eigenlijk. De sterren op de achtergrond komen uit de Bithday perpetual set. Die heeft allerlei verschillende achtergrond stempels. Met de Stars confetti pons heb ik nog extra sterretje gestanst uit het witte Glimmerpaper en die er her en der tussen geplakt.

Stampin up, number of years, nederlandse sentimenten, hiep hiep hoera, perpetual calendar, balloon celebration

Stampin up, number of years, nederlandse sentimenten, hiep hiep hoera, perpetual calendar, balloon celebration

De Number of years en Balloon framelits zie je ook voorbij komen op dit kaartje. Een schattig kaartje voor een lief jarig jetje!

Verzamelbestelling

Wisten jullie al dat er aanstaande vrijdag, 9 september,  weer een verzamelbestelling plaats vindt? De eerste weer na de zomerstop! Geef je bestelling door via dospiration@gmail.com en ik verzorg het graag voor je. Je krijgt bij deze bestelling gelijk de nieuwe najaarscatalogus! Boordevol inspiratie voor o.a. de kerst of halloween.

holiday catalogue 2016, catalogus, najaar, kerst

groetjes

Dominique

Geef een reactie