Stampin’Up! No special reason bundle

Laten we de week fleurig beginnen, met een tweetal kaartjes gemaakt met de No special reason bundle(144720 €55,25). Met de stempels en bijpassende stansen kan je zoveel mooie variaties maken. Dit keer laat ik twee varianten zien met een zogenaamde negatieve afdruk.

Je kunt de bloemen in zijn geheel uitstansen of zoals bij deze kaarten ‘in’ de kaart stansen. Ik heb twee keer dezelfde toepassing gedaan echt hebben de kaartjes een geheel eigen identiteit.

Te beginnen met de meest eenvoudige en romantische variant. Ik heb een stukje Very vanilla karton op maat gesneden. Vervolgens de bloem eruit gestanst. Doordat er een mooi stukje (Faling in love)design papier op de kaartbasis zit, zie je dit er doorheen. Als embellishment heb ik een prachtig Falling in love embellishment (142791 €8,50) bloemetje en wat (zelf gestanst uit de set) kleine blaadjes vastgelijmd met wat zilver draad erbij.

Het tweede kaartje is vergelijkbaar, want ook hier heb ik uit een op maat gesneden stukje karton de twee bloemen gestanst. Vervolgens de tekst gestempeld met Soft suede, de tekst komt uit de set Suite sentiments (142971 €24,00). Op een stukje karton heb ik met een spongedaubers kleur aangebracht, in dit geval Daffodill delight en Calypso coral. Deze heb ik achter de gestanste bloemen geplakt. De kleur nuances kan je dan mooi door de afdruk heen zien komen.

Dit was mijn bijdrage voor vandaag! Zie ik je woensdag weer voor een nieuw projectje?

Of kom je liever zelf mijn projectjes eens van dichtbij bekijken? Dat kan tijdens een van mijn workshops! Kijk hier of er wat leuks voor je tussenzit.

groetjes

Dominique

Geef een reactie