Stampin’Up! Nothing sweeter

Vrijdagavond had ik sinds lange tijd weer puf om te freubelen. Ik had een leuke kleurencombinatie challenge gezien op onze Facebook groep van de Creatieve harten. Die wilde ik niet voorbij laten gaan.

Dus ik zat vol goede moed met mijn nieuwe kerstset Noting sweeter voor mijn neus, en toen wist ik het niet meer! Ik kon maar moeilijk wat verzinnen waarbij die kleuren terugkwamen. Nadat ik verschillende stansjes en stempels had gezet, kwam ik op dit ontwerp. Een leuk maar simpel kerstkaartje!

De set heeft nog wat mooie figuren die ik niet kon laten liggen. Ik wilde jullie graag laten zien dat deze set meer kan dan alleen kerst!

Dus maakte ik een verjaardagskaart met de cadeautjes. De tekst komt uit een andere stempelset, een Nederlandse, Beste vrienden.

Het hartje vind ik zo mooi! Ook dit keer weer een eenvoudig kaartje en daarom zo leuk😉

Heb je vragen over de gebruikte producten? Stuur me een berichtje op dospiration@gmail.com of reageer onder dit bericht.

P.s.Vergeet niet dat je deze maand nog je kortingscode kunt verzilveren bij een bestelling. Bestellen kan via mijn online shop met een creditcard betaling of per mail bij mij via bank overschrijving.

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie