Stampin’Up! One sheet wonder

Op mijn workshop overzicht staat de one sheet wonder workshop gepland, op zaterdag 23 februari. In deze workshop maken we 7 kaarten en kies je zelf met welk design papier je aan de slag wilt gaan. Ik ben alvast begonnen met de voorbereidingen en zie hier de resultaten!

De bedoeling is om een vel design papier van 12x12inch in stukken te snijden die je eenvoudig weer kunt gebruiken om kaarten te maken. Aan het eind houdt je als het goed is geen restjes meer over, kortom heel efficiënt😉

Omdat ik voor de workshop 2,5uur gereserveerd heb, moesten het kaarten zijn die eenvoudig te maken zijn. Dat is goed gelukt! Behalve het eerste kaartje dat ik maakte, want daar heb ik de set Wild about you gebruikt en de beer ingekleurd met de Stampin’Blends. Daar gaat natuurlijk wat tijd in zitten. Maar ik kon het niet laten!

Verder heb ik mijn collectie hand ponsen gebruikt om de kaarten te decoreren. Een hand pons is iets sneller dan de Bigshot stansjes. Ik heb verschillende stempel sets gebruikt, veelal Nederlandse. Ook dit jaar is er weer een gratis Nederlandse stempelset verkrijgbaar in de sale-a-bration periode. Hij heet Door dik en dun. Ik ben vooral blij dat er een beterschapstekst in zit! Die heb ik maar gelijk toegepast op verschillende kaartjes.

Enthousiast over het resultaat? Je kunt je nog opgeven voor de workshop tot uiterlijk 13 februari, dit in verband met het bestellen van het door jou gekozen design papier. Met deze workshop krijg je je kaarten voorraad snel en eenvoudig aangevuld! En het leuke is dat je thuis ook nog verder kunt.

Groetjes,

Dominique

Geef een reactie