Stampin’Up! Onstage 2017 swaps

Spoiler alert!

Op donderdag 6 april begint het festijn! Stampin’Up! Onstage 2017, in Amsterdam. Ruim 600 demontratrices uit heel Europa zullen er zijn…je voelt de spanning, het bruist!

Tijdens Onstage krijgen de demonstratrices een voorproefje op de nieuwe jaarcatalogus die per 1 juni 2017 live zal gaan. We zullen kennismaken met nieuwe producten, de nieuwe Incolors 2017-2019 en natuurlijk met elkaar(ongeveer 600 demonstratrices zijn aanwezig)! Want naast de product presentaties gaan we ook zelf aan de slag en delen we zogenaamde swaps uit onder elkaar.

Niet dat ik 600 swaps ga maken hoor! Ik heb er slechts 60 gemaakt. Zoals het woord al doet vermoeden wissel je projecten uit met elkaar. Iedereen heeft zijn eigen stijl en ideeën en dat is er juist zo leuk aan! Want aan het eind ga ik met 60 verschillende ideeën naar huis…als dat geen inspiratie is!?

Dit is wat ik heb gemaakt, een kaartfront samengesteld met de volgende producten;

De basis is cardstock in de kleuren Melon mambo, Pool party of Calypso Coral, met daar bovenop een front van Very vanilla.

De hartjes/bloemetje op de achtergrond komen uit de set Weather together en de tekst uit de set Suite sentiments. De swirl is een diecut uit de Swirley scribbles thinlits.

Uiteraard is het ontwerp niet af zonder glimmertje in de vorm van een rhinestone, pearl of metallic sequin en een strikje. 

Ik heb gekozen voor een ontwerp dat bij mij past, dus niet te ingewikkeld, clean and simple. Nu zitten ze allemaal netjes opgeborgen in een mandje, waarmee ik donderdag de zaal zal gaan verkennen. Elk jaar zie ik toch stiekem weer op tegen het maken van swaps. Gek eigenlijk, want ik heb altijd ideeën genoeg 😉

Benieuwd waar ik mee terug zal komen? Ik wil er volgende week, denk ik, een filmpje over maken op mijn Facebook pagina, maar daarover volgende week meer!

Wil je meer informatie over de gebruikte producten of wil je ook graag zo’n groot evenement mee maken? Ik vertel je er graag meer over! Stuur me dan een berichtje op dospiration@gmail.com of laat een reactie achter onderaan dit bericht.

groetjes,

Dominique

 

Geef een reactie